Entrants de fred
Carpaccio de salmó i bacallà Marinat amb vinagreta de cítrics17,00€
Carpaccio de filet de vedellaAmb rúcula i encenalls parmesà18,00€
Tàrtar de salmó noruec amb guacamole19,00€
Tàrtar de Tonyina vermella Amb guacamole i maionesa de wasabi23,00€
Entrants calents
Cassola de musclos En la seva salsa marinera "estil Xaloc"12,50€
Sopa de peix i mariscEspecialitat del xef12,50€
Calamars a la romanaAmb producte nacional13,50€
Calamars a l'andalusaProducte nacional16,50€
Calamarsets fregits a l'andalusaOrigen marroquí16,50€
Navalles a la planxa18,50€
Gambes a l'all 22,00€
Pop a la gallega24,00€
Cloïsses en la seva salsa26,00€
Gambes vermellesA la planxa (8 unitats)S/M
Eriços de mar gratinatsPreu per unitat5,50€